Lepši svet

Sa Mariolom

Baviš se nekom vrstom umetnosti ili njenim tumačenjem? Kreativnost ti je drugo ime? 
Želiš da pokažeš svetu to čime se baviš i da inspirišeš druge?

Najnovije emisije

Rekli su o emisiji i svom gostovanju...

Dok sam bila u gostima u Mariolinoj emisiji Lepši svet, ona je na sjajan i jednostavan način, kako samo ona ume, predstavila moj rad na magazinu Fashion Beauty Rush i sve ostalo čime se bavim. Pored toga dobro je pripremljena za intervju i veoma simpatična.
Aleksandra Apelić
Make up artist
U Mariolinoj emisiji je sjajno biti gost, jer ona svojim gostima dozvoljava da se potpuno kreativno izraze. To podrazumeva spontana neočekivana pitanja. Njena neposrednost i vedrina takođe opuštaju, pa i ako si nešto pripremio da kažeš uvek možeš biti još kreativniji uz dozu smeha.
Vanja Talična
Astrolog
Kada je Mariola prvi put pomenula da će snimati razgovore sa raznim zanimljivim ljudima koji žele da podele svoju priču i tako inspirišu druge, bila sam oduševljena njenom idejom, ali nisam mogla ni da pretpostavim da će me pozvati da učestvujem i oduševila sam se kad se to desilo. Drago mi je što sam baš ja imala tu čast da gostujem u prvoj epizodi emisije. Pričale smo o stvarima koje nas ispunjavaju, a verijem da smo to prenele i na gledaoce. Sve Marioline emisije odišu kreativnošću i entuzijazmom.​
Ivana Živković
Studentkinja književnosti